anqeL
Paylaşımcı Üye
- Katılım
- 28 Eyl 2023
- Mesajlar
- 1,087
- Tepki
- 86
Malzemeler:
2 adet orta boy patates
1 çay bardağı rende kaşar
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tuz
Yapımı:
Patatesler haşlanır ve kabukları soyulur. Rendelenir, tuzla karıştırılır. Teflon tava tereyağı ile yağlanır. Rende
2 adet orta boy patates
1 çay bardağı rende kaşar
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tuz
Yapımı:
Patatesler haşlanır ve kabukları soyulur. Rendelenir, tuzla karıştırılır. Teflon tava tereyağı ile yağlanır. Rende
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
in yarısı tavanın yüzeyine az bastırarak yerleştirilir. Üzerine rende kaşar serpilir. En son kata kalan rende patates konur hafifce bastırılır. Tava orta ateşli ocağa konur. Altı kontrol ederek kızarınca krep pişirir gibi diğer yüzü çevrilir. İki yüzü kızarınca servis tabağına aktarılır. Üzerine et yada sebze yemeği konarak servise sunulur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.