Karides Ceviche Tarifi

anqeL

Paylaşımcı Üye
Katılım
28 Eyl 2023
Mesajlar
1,087
Tepki
86
Karides Ceviche Tarifi



Malzemeler

1/2 kg çok taze orta boy kırmızı karides
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1/2 limon suyu
1 tutam kıyılmış taze kişniş
1 tutam taze kekik
1 tatlı kaşığı top kırmızıbiber
1/2 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı kırmızı veya siyah havyar
1/2 baget ekmek
2 kaşık zeytinyağı

Hazırlanışı

Karidesleri ayıklayın. Ayıklanmış karideslerin sırtlarını fileto bıçağı ile keserek açın ve karidesleri yassı bir tabağa dizin.
Üzerine zeytinyağı ve limon suyu gezdirdikten sonra 20-30 dakika serin bir yerde bekletin.
Servis yapmadan önce üzerine baharatları ve havyarı ekleyin.
Baget ekmekleri verev olarak ince ince doğrayın, zeytinyağı eklenmiş tavada her iki tarafını da kızartın.
Karidesleri kızarmış ekmekle servis yapın.




Alıntı
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Benzer konular Forum Tarih
anqeL Et - Tavuk - Balık 0 91
anqeL Et - Tavuk - Balık 0 103

Benzer konular

Üst