anqeL
Paylaşımcı Üye
- Katılım
- 28 Eyl 2023
- Mesajlar
- 1,087
- Tepki
- 86
Sirkenin yapım sürecinde alkol, asetik asite dönüştürülür. Pastörize edilmemiş, filtrelenmemiş incir sirkesinde, bazı probiyotik bakteriler ile birlikte incirin içerdiği bileşenler ve enzimler bulunur. Bu sayede de:
Kan şekerinin yönetimine yardımcı olur.
Anti-oksidanlar açısından zengindir.
Bolca vitamin ve mineral içerir.
Cilt ve saç sağlığını destekler.
Kilo vermeye yardımcı olabilir.
Kalp sağlığını destekler.
Sindirim sistemi için faydalıdır.
İncir sirkesi nasıl kullanılır?
Her gün 1-2 yemek kaşığı sirkeyi bir bardak suyla karıştırın ve için. Sirke tadının ağzınızda çok uzun süre kalmaması için pipet kullanabilirsiniz
Kan şekerinin yönetimine yardımcı olur.
Anti-oksidanlar açısından zengindir.
Bolca vitamin ve mineral içerir.
Cilt ve saç sağlığını destekler.
Kilo vermeye yardımcı olabilir.
Kalp sağlığını destekler.
Sindirim sistemi için faydalıdır.
![incir-meyve-fig-fruit-2-375x188.jpg.webp](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fwww.medikalakademi.com.tr%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F05%2Fincir-meyve-fig-fruit-2-375x188.jpg.webp&hash=56a394f049265821e2d3a0fdfa6587ed)
İncir sirkesi nasıl kullanılır?
Her gün 1-2 yemek kaşığı sirkeyi bir bardak suyla karıştırın ve için. Sirke tadının ağzınızda çok uzun süre kalmaması için pipet kullanabilirsiniz