anqeL
Paylaşımcı Üye
- Katılım
- 28 Eyl 2023
- Mesajlar
- 1,115
- Tepki
- 86
Fıstık ezmeli protein bar yapımında yulaf, keten tohumu, tarçın, karbonat, tuz, az tuzlu fıstık ezmesi, esmer şeker, bal, vanilya, yağsız süt ve kuru üzüm malzemelerimiz olacaktır. 3/4 su bardağı yulaf ve keten tohumunu mutfak robotunda un haline getirin. Kalan kuru malzemeleri içerisine katıp karıştırın. Sıvı malzemeleri de eklenip yapışkan bir hamur haline getirin. Fırına dayanıklı bir kaba hamuru yayın ve düzleştirin. 175 derecelik fırında 20 dk kadar pişirin. Fırından çıkarılıp soğuduktan sonra üzerine biraz daha fıstık ezmesi ekleyin. Ev yapımı protein barınız hazır.